Mahabah Selatan merupakan kumpulan usahawan GESB yang bergiat secara aktif dalam memperkenalkan konsep "Pengguna Bijak" untuk membantu sesiapa sahaja keluar dari kemelut kewangan. Konsep yang dibawa cukup mudah difahami dan mampu dilakukan oleh sesiapa sahaja yang mahukan bebas daripada kemelut kewangan dalam kehidupan. Kami tidak janjikan bulan bintang atau emas setempayan tetapi percayalah ia peluang terbaik untuk anda kerana ramai telah buktikannya.

Oleh itu, kami di Mahabbah Selatan secara ikhlas dan terbuka berkongsi tips mudah untuk berjaya. Kami tidak mementingkan siapa anda. Yang penting anda mahu ubah kehidupan yang sedia ada kepada kehidupan yang lebih baik. Jadi jangan bertangguh lagi. Dapatkan maklumat lengkap melalui laman web ini atau hubungi rakaniaga Mahabbah Selatan yang berhampiran kediaman anda untuk penerangan secara percuma.

Hadiah paling BESAR dalam hidup kita adalah hak membuat pilihan. Siapa kita hari ini adalah akibat pilihan kita sebelum ini. Dan siapa kita hari esok bergantung pilihan dan tindakan kita pada hari ini. Peluang untuk berjaya terlalu luas tetapi ia nampak sempit disebabkan cara kita berfikir

 

 

Sebelum mula bekerja, PASTInya ramai simpan pelbagai impian. Mahu hantar mak ayah pergi haji,mahu beli rumah impian, mahu itu, mahu ini. Macam-macam. TAPI renungkan sekarang. Tercapai atau semakin terkubur? Kalau Tercapai Alhamdulillah..syukur nikmat Allah swt. Namun jika masih di awang-awangan dan kian kabur, anda PERLU lakukan sesuatu.

 

 

Kalau bukan sekarang, bila lagi? Nak tunggu masa sesuai? Percayalah, tiada masa yang sesuai untuk mereka yang bertangguh. Bezanya orang berjaya dengan orang yang biasa-biasa adalah tindakan pantas. Jadi jangan sia-siakan  masa yang ada. Lihat peluang, pelajari, fahami dan buat pilihan.

 

 

Login

Hanya Untuk Rakaniaga Mahabbah Selatan